LOVENAILS.BE
GERAARDSBERGEN • LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!
Nagelstudio LOVE NAILS in Geraardsbergen biedt een volledige waaier van diensten voor nagelverzorging: manicure, pedicure, gellak, gelnagels en nail art. Maar daarnaast ook permanente make-up, wimperlifting en wenkbrauwbehandelingen.
Mijn naam is Marina Korosteleva, ik ben nagelstyliste met verschillende diploma's.

SUCCESVERHAAL
De schoonheidsindustrie is in België niet sterk ontwikkeld. Een goede manicurespecialist is hier een zeldzaamheid. Na mijn aankomst in België was ook ik lang op zoek naar een professionele nagelstyliste. Na het zoveelste frustrerende bezoek aan een nagelsalon besloot ik op een dag geen geld meer te verspillen aan diensten waarbij ik me alleen maar slecht voelde.

Dat bracht me op het idee om zelf een professional in de nagelverzorging te worden. Voor de oprichting van nagelstudio LOVE NAILS heb ik alles tot in de kleinste details onderzocht. Uiteindelijk lukte het me om een eilandje van gezelligheid, comfort en genot te creëren. Maak het jezelf gemakkelijk in mijn verzorgingsstoel, vertrouw me je nagels toe en vergeet je zorgen achter een warm kopje koffie of thee!
mail ons
0032.471 95 07 67
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Wij werken elke dag tussen 9u en 22u na afspraak. Inderdaad u kunt bij ons ook terecht na de kantooruren!
Zavelstraat 94
9500 Geraardsbergen
breng me hierheen